Team van psycholoog Marijke in Amsterdam-Centrum

Onderzoek en behandeling voor jongeren en volwassenen

 

Marijke van de Laar

Mijn naam is Marijke van de Laar (1978) en ik ben lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en AKJP (Amsterdamse vereniging van Vrijgevestigde Kinder- en Jeugd Praktijk). Tevens ben ik gepromoveerd in de neuropsychologie en ontwikkelingspsychologie, en geregistreerd als Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, Kinder- en Jeugdpsycholoog SKJ en Neurofeedbackpsycholoog NIP. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Amsterdam. Ik bied psychologische hulp, gedragstherapie en gezinstherapie aan kinderen, jongeren (pubers) en hun ouders in het centrum van Amsterdam (nabij de Amstel).


LEES MEER OVER MARIJKE

 

Ilonka de Haas

Mijn naam is Ilonka de Haas (1968). Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in IJsselstein. Na mijn opleiding Psychologie ben ik aan de slag gegaan als psycholoog in de praktijk en als docent op de Universiteit van Amsterdam bij de afdeling Ontwikkelingspsychologie. In de praktijk van psycholoog Marijke verricht ik psychodiagnostisch onderzoek bij jongeren (pubers) en volwassenen. De wetenschappelijke kennis die ik in mijn werk als docent opdoe gebruik ik in mijn werk als psycholoog. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van jongeren en volwassenen.

 

Merel van der Veen

Mijn naam is Merel van der Veen (1975) en ik ben organiser/coach. Ik help mensen met het structureren en plannen van hun dagelijkse activiteiten. Dit kan op allerlei vlakken zijn: werk, administratie, dagelijkse routine, agendatraining, huiswerk-/studie-planning. Ik leg systemen aan waar u de rest van uw leven wat aan heeft. Ik heb niet één vaste methode, maar ik kijk met iedere persoon apart wat wel of niet werkt. Afhankelijk van de hulpvraag werk ik bij mensen thuis of op hun werk/school. Sinds 2017 geef ik de planningstraining in de psychologenpraktijk van Marijke.

 


Neem contact op met psycholoog Marijke | Amsterdam-Centrum

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Mocht u bij ons niet op de juiste plek zitten, dan kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste therapeut.

NEEM CONTACT OP

 

Algemene gegevens psycholoog Marijke in Amsterdam-Centrum

AGB-code Persoonlijk: 94016527
AGB-code Praktijk: 94063604
NIP-registratienummer: NIP-00219263
Kinder- en jeugdpsycholoog NIP registratienummer: 219263
SKJ-registratienummer: 130000528
 
Psycholoog Marijke van de Laar bezit over een geldig kwaliteitsstatuut.

Psycholoog en neuropsycholoog Marijke is tevens kinder- en jeugdpsycholoog. Zij behandelt daarom ook kinderen en jongeren (pubers): zie haar website voor kinderen en ouders.